tirsdag den 28. januar 2014

Lær at...


Lær at sutte pik
Der er ikke noget en fyr nyder mere end et godt blowjob, helst med lyset tændt så han kan se dig gøre din ting. Prøv forskellige teknikker af og udspørg ham om, hvad han kan lide når du ligger med hoved dernede og guffer løs.

Lær at elske din krop
Hvis han kan se du har selvtilliden i orden vil han automatisk finde dig mere tiltrækkende. Fremhæv det på din krop som du føler mest sexet, eksempelvis dine bryster som du skyder frem i en blonde BH. Fyren er faktisk ligeglad, bare han kan se, at du er selvsikker og nyder at vise dig frem for ham.

Lær at ride ham
Størstedelen af fyre kan faktisk godt lide at blive domineret, dog med måde. Start eventuelt til ridning eller øv dig på sofapuden så du er klar til at styre din hingst i sengen.

Lær at elske sæd
Selvom den lille hvide klat umiddelbart kan virke uappetitlig så elsker fyren både at komme i dig og på dig. Godt råd: Forestil dig det smager godt.. (ellers bed fyren om at holde sig fra kaffe og stærk mad da kan forstærke smagen)

Lær at stønne
Det tænder fyren når de kan høre, at du nyder det de gør, men seriøst… hold lige igen med skrigeriet, vi andre skal også være her. Støn blidt og sensuelt i takt med hans stød men støn mere lidenskabeligt end højt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar