tirsdag den 28. januar 2014

Den ægte kur mod tømmermænd

Kender I det, når man tilbringer lørdagen med hovedet nede i toilettet efter et alt for
stort indtag af vin, øl og vodka dagen før. Ligger forrige aften langt væk i din hukommelse, hvis den overhoved er husket og har du lidt for ondt i hovedet, maven, armene, benene..  ja faktisk hele kroppen, efter den lidt for voldsomme bytur, så har vi lavet den ultimative kur mod tømmermænd. Fuck hvad læger og andre kloge hoveder siger, vi ved fandme hvad vi snakker om.

De kloges råd: Vand
Vores råd: Cola i voldsomme mængder

Come on, hvem har kunne drikke vand efter flere timer med hoved i kummen. Vand minder én om den i forvejen dårlige smag man har i munden og smager derudover af absolut ingenting. Vand gør ikke godt for noget – erstat det i stedet med Cola(for de sunde, Cola Zero). Det skal drikkes i store mængder for at undgå dehydrering. Køb gerne flere flasker, så du er forberedt på andendags-tømmermænd eller næste gang du skal i byen


De kloges råd: Ingefær
Vores råd: Slasket durum nede fra den lokale pizzamand

Ingefær – det er sguda ikke en fucking kur dagen efter en bytur. Hvornår er ingefær nogensinde blevet in? Vi er inde med durum, pizza, kebab eller andet godt og slasket med masser af dressing. Det kan godt være man skal knække sig efter to bider, men det er to fantastiske bider og hvis man holder ud kan man sagtens lige klemme lidt mere ned. Der skal fedt og dressing til at dræbe det resterende alkohol i kroppen. Så må vi lade helsefreaksne om ingefæren…De kloges råd: Citron
Vores råd: Kims sour cream chips

De starter begge med C, derfor er det jo næsten same same. Personen der har fundet på den idiotiske ide om, at citron er godt for nogen med tømmermænd har aldrig selv været fuld. Citron minder os ikke om andet end forrige aftens brændende tequila-shots, der kommer indenbords i store mængder, både de hurtige og dem man nyder på en god body. Citron er derfor udelukket i vores tømmermændskur og i stedet burde man kunne købe Kims guddommelige sour cream & onion chips på JustEat. Det er næsten en skandale at det ikke er opfundet endnu. Chips er sgu et must.


De kloges råd: Dyrk motion
Vores råd: Sov for fanden

…………………………………………. det siger vel sig selv. Når man ikke engang kan bevæge sig ud på toilettet eller op på det nærmeste pizzaria så hvordan fanden skulle man kunne stå og svede oppe i Fitness centeret. Den voldsomme bootyshake fra dagen før var vel ugens motion.


2 kommentarer:

  1. Tror ikke jeg har grinet så meget og nikket genkendene til alle ting! I har så ret i alle jeres råd. Jeres blog er jo for fed!

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi siger tusind tak for de rosende ord og rigtig glad for du kan lide bloggen!

      Slet