tirsdag den 28. januar 2014

Inspiration til dates

Ungdommen-002
Drive-in-bio:
Tag dyner og en kæmpe pose slik med i bilen, og husk at mørklægge vinduerne hvis der skal være dirty time. Eventuelt kan bagsæderne lægges ned. Sex eller en hurtig guffer på bagsædet er ret oplagt, og du kan være 100% sikker på, at bilen ved siden af dig har gang i det samme(hold seriøst øje med antallet af duggede ruder, hvis du nogensinde tager på den her date). Husk dog at en film også kan være god uden sex..
Fræk middag:
Hvis du ikke er den største kok, har vi den ultimative løsning til, hvordan maden pludselig bliver det sidste fyren tænker på. Helt nøgen byder ham velkommen og fortæller ham, at tøj under ingen omstændigheder er tilladt under middagen. Det brændte kød og de hårde kartofler vil smage fantastisk i hans mund ved synet af din nøgne krop og frække former.
Madforslag: "boller" i karry, lamme"kølle".
Skjøtning:
Skøjtning er godt til nyforelskede par, du kan altid prøve at hoppe op i luften og håbe på at han griber dig med hans store stærke arme. Hvis han ikke griber dig og hans blik i stedet er fanget af en tilfældig smuk blondine, skal du nok ikke invitere ham på kakao og filmhygge under den varme dyne senere. Skøjtning kan være en god indikator til at se hans bløde side og lad vær med at grin, hvis han falder, hvis han har alt for godt styr på skøjter og is kan det være, at hans løse håndled er lidt for dominerende.
Shoppetur:
Se det som den ultimative chance for at få indflydelse på fyrens påklædning, hvem har ikke lyst til at se en drengerøv i et par gode jeans. Forslå eventuelt at gå med ind i prøverummet for at "hjælpe" med størrelserne og udnyt chancen for at tjekke hans muskler og røv ud. Hvis fyren ikke kan holde ud at shoppe så bed ham i det mindste om at holde dine poser og købe dig en kop kaffe. Hvis han begynder at blive rastløs så hiv ham med ind i prøverummet i en lingeriforretning og bed ham vælge hvilket sæt undertøj du skal købe.
Svømmehallen:
Denne date er genial hvis du vil se ham uden så meget tøj på - hvis ikke helt nøgen. Med en tur i en lukket sauna eller i svømmehallens såkaldte familie-rum, kan man udforske hinandens kroppe yderligere. Husk at udnytte svømmehallens faciliteter, og håb på at du kan rykke lidt tættere på hans våde krop på et badedyr eller i rutsjebanen. Hvis din fyr alligevel ikke var så hot som du gik og troede så glæd dig over at alle andre fyre i svømmehallen også er våde og i små badebukser - der er jo masser af øjenguf i sådan et bassin. 

1 kommentar:

  1. Tak for kommentaren på min blog! Forresten fed blog. Tænkte på om i har lyst til at følges over gfc og bloglovin evt? :-)

    Love Malene ♥
    Justadelprado.blogspot.com

    SvarSlet